Mijn hond gaat naar de trimsalon

logo_tussenwijckMijn hond gaat naar de trimsalon

Ik heb sinds kort een hond en ik ben er echt heel blij mee, maar nu is het toch echt tijd om een keer langs een trimsalon te gaan. De hond die ik heb moet om de drie maanden naar de trimsalon en het is ook verstandig om daar zo vroeg mogelijk mee te beginnen, zodat ze er aan gewent raakt. Sommige honden zijn zo onhandelbaar bij een trimsalon en ik zou me echt doodschamen, daarom hoop ik dat mijn hond het gaat zien alsof het gewoon heel normaal is om naar een trimsalon te gaan. Mijn ouders vonden het ook een heel goed idee en de trimsalon waar ik ben geweest vond het ook al helemaal top. Ik heb zo’n lieve hond en ik wil ook echt dat het een top hond word. Ik wil dat de hond er goed uit ziet, dat die lief is voor iedereen en ook nog eens goed luistert. Ik heb dus nog een hele taak om de hond zo te krijgen hoe ik haar wil hebben. De eerste keer dat mijn hond naar de trimsalon ging vond ik wel een beetje spannend. Gelukkig mocht ik bij mijn hond blijven, om de haar tot rust te brengen als ze in paniek zou schieten. Ik hoopte natuurlijk dat het niet ging gebeuren in de trimsalon, maar je weet het maar nooit. De trimsalon ging heel rustig te werk met mijn hond en alles liep perfect. Achteraf hoefde ik er helemaal niet bij te zijn, want ze reageerde heel goed op de trimsalon.