Op zoek naar een huisdieren fotograaf

Voor het hondje van mijn ouders ben ik op zoek naar een goede huisdieren fotograaf. Het lijkt mij namelijk leuk om hun lieve viervoeter op de gevoelige plaat vast te leggen. Hun lievelingetje Brutus hebben zij nog niet heel erg lang, het beestje is nog geen twee maanden en daarom leek mij het leuk om hiervan een fotoshoot te laten maken. Via het internet kwam ik op de site van Cat’chy Images terecht en zag hier al zeer leuke modellen voorbij komen. Dit was precies naar waar ik op zoek was. Via het internet een offerte opgevraagd, zo kom ik achteraf niet voor verrassingen te staan.  

Zeer leuk resultaat

Op de dag dat de huisdieren fotograaf langs zal komen had ik Brutus een dagje geleend. Dat doe ik wel eens vaker omdat ik een hond erg leuk vind, maar om er zelf eentje te kopen daar heb ik geen tijd voor. De medewerker van Cat’chy Images nam er echt de tijd voor om Brutus zo goed mogelijk op de kiek te zetten. Het resultaat is er dan ook naar. Mijn ouders vonden het een geweldig mooi cadeau geworden en nu hangt Brutus aan de muur te pronken. Over een jaar gaan wij deze sessie herhalen, dan zie je hoe snel de kleine Brutus is gegroeid.