Nertsengaas voor een dichte tuin

Nertsengaas wordt veelal gebruikt om de tuin op de juiste manier af te sluiten. Onze dieren komen namelijk niet buiten de tuin en dat willen wij graag zo houden. In totaal hebben wij negen katten waar wij dagelijks voor zorgen. Om de deur open te gooien en de dieren te laten lopen willen wij de buurt niet aan doen. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om de tuin af te sluiten. Hierdoor kunnen wij de deuren ook opengooien zodat de dieren in de tuin kunnen liggen. Echter zochten wij nog wel naar gaas om de tuin goed en vertrouwd af te sluiten.

Nertsengaas besteld op het internet

Nertsengaas

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken waar wij op een voordelige manier de nertsengaas kunnen bestellen. Het moet een eenvoudige maar compacte net zijn waar de dieren niet doorheen kunnen gaan. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Kleinveeservice. Dit bedrijf heeft vrijwel alles in het assortiment om de welzijn van de dieren te behoeden. Bovendien vond ik dat de kosten aan de lage kant zijn en dat is wel zo prettig.

Tijdens het bekijken van het assortiment kwam ik het nertsengaas tegen. De gaten in dit gaas zijn een stuk kleiner waardoor de dieren er niet doorheen kunnen gaan. Ook onze kleinste kat komt hier gelukkig niet doorheen en dat is wel zo prettig. De bestelling is geplaatst en nog geen twee dagen later had ik het al in ontvangst kunnen nemen. Natuurlijk zijn wij dit meteen gaan monteren zodat de achterdeur ook weer open kan bij ons.