Krabpalen voor al mijn katten

rhrquality-krabpaal-ankaraKrabpalen voor al mijn katten

Ik had een krabpalen in de aanbieding, nou of in die zin, ik had wat krabpalen omdat ik geen katten meer had. Ik had altijd heel veel katten, echt heel veel, maar ze zijn allemaal of overleden aan ouderdom, of door de straat. Ik woon namelijk langs een grote weg, en hoewel ik liever niet heb dat ze verder gaan dan de tuin, maar af en toe gebeurde dit wel, en dan is er zo een onder een auto gekomen. Helaas, ik heb hier erg veel verdriet van gehad maar het is niet anders. Ik verzorgde mijn katten altijd erg goed en had dus ook veel krabpalen, ik vond het fijn om hele mooie krabpalen te hebben waar ze lekker op konden krabben en op konden liggen. De laatste katten waren overleden en ik had nog talloze katten spullen en krabpalen. Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet doen, en ik weet ook niet waar ik de krabpalen zou moeten verkopen. Ik denk dat het ook te maken heeft met het idee dat ik het nog niet los wil laten, ik wil nog niet dat ik alles afsluit van de katten. Ik ben echt niet zo erg er in maar het is wel zo dat ik echt even moet accepteren dat het afgelopen is, het is mij afgeraden om nieuwe katten te nemen en ik snap ook wel dat dit niet handig is. Maar goed, mochten jullie of mensen in mijn omgeving mensen kennen die krabpalen nodig hebben, laat het maar weten. Ik moet er denk ik toch echt vanaf.