Heeft u elektrolyten voor uw paard nodig?

ik heb een hele lieve paard genaamd Neo, ik doe altijd wedstrijden met hem wat erg leuk is. hij is zeker een sportpaard en is altijd actief en erg druk. Ik bezoek hem meestal 3 tot 4 keer per week zodat ik hem genoeg aandacht heb kunnen geven, de rest van de week komt er een leuk meisje van 13 jaar langs om hem te vinden en met hem te rijden. Ik ben nu opzoek naar elektrolyten voor een paard, dit heeft een paar nodig voor het reguleren van de vochthuishouding, de zuurgraad en de werking van de zenuwen en spieren. De elektrolyten voor een paard zijn eigenlijk een verzameling van mineralen zoals magnesium, kalium, chloride en natrium. Ik ging online opzoek naar een website waar ik goede elektrolyten voor een paard kan aanschaffen. Ik kwam op de website paardenvoer.nl en hier kan ik elektrolyten voor een paard aanschaffen, basis/onderhoud zoals krachtvoer, sport/prestatie, fokkerij, slobber, muesli, haver, specialiteiten, ruwvoer, paardensnoepjes, supplementen, ruwvoeranalyse, hobbydieren zoals hondenvoer, stal en weide. Ze verkopen drie verschillende elektrolyten voor een paard. Ze hebben de elektrolyten voor een paard masters 20kg, elektrolyten voor een paard 7,5 kg en 20kg. De elektrolyten voor een paard van 20kg heeft een 10mm brok met een hogere dosering van vitamine E en selenium wat erg goed is voor sportpaarden. De elektrolyten voor een paard zijn GMO controlled, de producten zijn uitgesloten van genetische risico’s. De elektrolyten voor een paard zijn binnen 2 werkdagen in huis dus dat is ook erg fijn. U kunt onder het product ook zien hoeveel het is als u meerdere zakken zou kopen dus een staffelkorting. De elektrolyten voor een paard zijn zuivel voer, GMP+ maar zijn niet biologisch. Dus als u graag elektrolyten voor een paard biologisch wilt hebben is dit niet het merk voor u. ze hebben ook nog een voederwaarde op de website zodat u alles nog even kan nakijken als u dit nodig vindt. U maakt van het merk Voermeester elektrolyten voor een paard aan met 1:3 water dus 1 deel elektrolyten, 3 delen water. De wateropname kunt u hierdoor controleren, de toegevoegde dextrose ondersteun de elektrolytenopname.

Elektrolyten voor een paard voor meer energie

Ze bieden verschillende paardenvoer aan zodat ze genoeg voeding en vitamine binnen krijgen. Dit is al helemaal belangrijk voor sportpaarden. Ze hebben onder het product omschreven wat het product doet, wat erin zit en hoe u het moet gebruiken. Ook hebben ze de ingrediënten op de website zodat u alles nog kan nakijken als uw dier ergens niet tegen kan bijvoorbeeld. U kunt ook onder het product ook zien hoeveel het is als u meerdere zakken zou kopen dus een staffelkorting. U heeft ook nog eens een snelle levering van 2 werkdagen.

Voeding voor dieren

Ik heb goede voeding gevonden voor mijn sportpaard met vitamine E. ik raad de website daarom ook aan aan andere paardenliefhebbers omdat:

  • U alle informatie over het product kunt vinden
  • U snelle levering heeft
  • U uit veel voeding kunt kiezen.

Als u zelf nog voeding nodig heeft voor uw dier dan kunt u de website bekijken.