Fysiotherapieclaessensvanderijt.nl, specialist in sportblessures

Bij fysiotherapieclaessensvanderijt.nl worden al jaren mensen met sportblessures succesvol behandeld. Want een ongelukje zit in een klein hoekje. Je loopt tijdens het sporten zomaar een verrekking, verstuiking of spierblessure op. Een verkeerde beweging, uitglijden op het sportveld of een ongelukkige botsing kunnen zorgen voor acute pijnklachten en wekenlang doorslepende blessures. Maar ook chronische blessures kunnen voor veel overlast zorgen. Bij fysiotherapieclaessensvanderijt.nl is men gespecialiseerd in de behandeling van sport gerelateerde blessures. Een deel van de succesvolle behandelingen is te wijten aan de visie dat sportblessures zo snel mogelijk nadat ze ontstaan moeten worden behandeld. Dat is goed voor het genezingsproces. 

Veel flexibiliteit bij fysiotherapieclaessensvanderijt.nl

Fysiotherapieclaessensvanderijt.nl heeft vast openingstijden, maar een sportblessure ontstaat vaak niet tijdens kantoortijden. Daarom zijn de fysiotherapeuten van in Veldhoven ook bereid om buiten de openingstijden van de praktijk behandelingen uit te voeren. Alles wordt in het werk gesteld om de klachten zo snel mogelijk aan te pakken. De fysiotherapeuten hebben daarmee in de loop der tijd een goede naam opgebouwd. Dat komt onder anderen door de samenwerking met SportMáx, een onderdeel van het Máxima Medisch Centrum. Fysiotherapieclaessensvanderijt.nl behandelt zowel professionele als amateursporters. Als daar aanleiding voor is wordt overlegd met de sportartsen en –orthopeden van het Máxima Medisch Centrum en indien nodig kunnen daar scans worden uitgevoerd.

Fysiotherapieclaessensvanderijt.nl helpt bij chronische aandoeningen

De sterke focus op sportblessures gaat niet ten koste van de ‘gewone’ patiënten. Iedereen met klachten, of die nu chronisch zijn of niet, kan bij fysiotherapieclaessensvanderijt.nl terecht. De visie van de therapeuten is dat niemand last hoeft te hebben van een constant zeurende pijn. Het is nergens voor nodig om dag in dag uit gehinderd te worden in je bewegingen omdat een deel van je lichaam in de weg zit. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen wordt voor iedere patiënt een behandelplan op maat gemaakt vanuit het idee ‘uw doel wordt ook ons doel’.