Populaire kattenurnen; De ‘katten urn met kaarsje’

Indien er bij het overlijden van uw kat wordt gekozen voor een crematie, is het selecteren van een passende katten urn vaak een emotioneel proces. Een kat is meer dan een huisdier en wij begrijpen heel goed dat dit een grote impact kan hebben op het gehele gezin. Om u binnen de zoektocht naar een passende vorm van asbestemming zo goed mogelijk te ondersteunen lichten wij in een serie blogartikelen diverse populaire katten urn thema’s toe. Ditmaal gaan wij dieper in op de categorie ‘katten urnen met een kaarsje’. Katten urnen bij UitvaartUniq.nl; Voor een dierbare herinnering aan uw dierbare kat.

Een katten urn met kaarsje is een prachtige optie voor een dierbare & sfeervolle herinnering aan uw dierbare kat. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment urnen die voorzien zijn van een kaarsje, oftewel van een waxinelichthouder / theelichthouder. Met een urn met kaarsje kunt u op een bijzondere en sfeervolle manier stil staan bij de mooie herinneringen aan uw geliefde huisdier. Het ‘aansteken van een kaarsje’ kunt u hierbij heel mooi combineren met de vorm van asbestemming. Naast het feit dat het ‘aansteken van een kaarsje’ een mooi ritueel is, wordt de urn hierbij ook nog eens prachtig verlicht, wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Het assortiment van UitvaartUniq.nl is zorgvuldig samengesteld en u heeft dan ook de keuze uit diverse materialen, zoals messing, aluminium en keramiek. Maar ook op het gebied van vormgeving is er voldoende te kiezen; Van de traditionele vaas- en pot-  urnvormen tot hart- en cilindervormen. En uiteraard is er ook op het gebied van afmeting, inhoud en prijs te selecteren; Een passende katten urn voor iedereen bij UitvaartUniq.nl.

 

Bekijk rustig onze mooie collectie op uitvaartuniq.nl en natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wilt u langskomen om een specifieke katten urn te bekijken? Bel dan van tevoren even. Dan weet u zeker of deze aanwezig is en kunnen wij u optimaal van dienst zijn.