Naar de hondentrimsalon nabij Geldrop met mijn hond

Omdat ik een hond heb met nogal veel en lang haar, ben ik opzoek gegaan naar een kapper voor mijn viervoeter. Daarom ging ik opzoek op het internet en typte ik hondentrimsalon Geldrop in. Zo kwam ik al snel op de website van Trimsalon Nikki. Dit leek echt het beste voor mijn trouwe viervoeter en maakte daarom een afspraak met deze onderneming om hem te laten verzorgen. Doordat mijn viervoeter nogal nerveus was bij binnenkomst was ik erg benieuwd of die het toeliet om zich te laten verzorgen. Binnen 5 minuten was die ook grote vrienden geworden met Nikki en kon ik met een gerust hart weg.

Een mooie verzorgde vriend terug

Na iets meer dan een uur, werd ik gebeld door de hondentrimsalon nabij Geldrop dat Bella klaar was. Alles was echt heel goed gegaan en mijn grote vriend was zeer mooi en een stuk slanker geworden. Dat zou mij thuis veel haar schelen. Ook zijn de nagels en oren goed verzorgt. De kosten hiervan viel mij ook erg mee en besloot dan ook om meteen een nieuwe afspraak te maken met deze onderneming. Daarom kon ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog.