Een grote dierenspeciaalzaak in Rotterdam

Eindelijk heb ik een goed adres gevonden van een dierenspeciaalzaak Rotterdam. Omdat ik meerdere huisdieren heb, waaronder drie honden twee katten en nog wat vissen ben ik altijd druk op zoek naar de beste voeding en andere producten. Ik zeg altijd dat ik alleen maar het beste voor mijn beestjes wilt hebben. Vaak is dit moeilijk omdat er een prijskaartje aan hangt en ook nog voor een onbekend merk. Sinds ik Ons Schuurtje heb ontdekt ben ik de helft goedkoper uit. Tevens weet ik zeker dat het voer dat zij hier verkopen alleen maar de beste kwaliteit is.  

Aan huis laten bezorgen

Nadat ik de eerste keer naar de dierenspeciaalzaak in Rotterdam was gegaan wist ik wat er allemaal te koop was. Tevens werd er aan mij verteld dat de mogelijkheid bestond om online de spullen te bestellen. Dat heb ik dan ook gedaan, op deze manier hoefde ik er de deur niet voor uit. Ook scheelde het mij heel veel spierkracht omdat ik niet meer met die zware voerzakken hoefde te sjouwen. 

Wil je ook jouw voeding hier bij Ons Schuurtje kopen, kijk dan een sop hun site. Hier zie je zoveel mogelijkheden voor verschillende dieren om spullen voor te kopen. Zelfs voor paarden ben je hier aan het juiste adres.